De inhoud van bestereisgids.nl kan links bevatten naar externe sites waarvan wij een commissie kunnen ontvangen voor aankopen die via deze links zijn gedaan, zonder extra kosten voor jou, de koper. Deze links worden aangeduid als ‘affiliate links’.

Het gebruik van affiliate links helpt ons om de kosten van het draaiende houden van deze website te dekken en stelt ons in staat om de inhoud gratis te blijven aanbieden. Wij zijn echter op geen enkele manier beïnvloed door de bedrijven waarvan we commissie ontvangen en onze redactionele integriteit is voor ons van het grootste belang. We promoten of linken alleen naar producten en diensten waar we oprecht in geloven en die waarde kunnen toevoegen aan onze lezers.

De informatie op bestereisgids.nl wordt verstrekt in de wetenschap dat deze nuttig is, maar zonder enige vorm van garantie. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van de op deze site vermelde informatie of producten.