Super leuk dat je een kijkje op Bestereisgids.nl neemt. Op deze website vind je alle mogelijke informatie over de beste en leukste reisgidsen voor je komende vakantie(s). Op deze pagina stel ik mezelf even voor en vertel ik je wat het doel van deze website is.

Wie is de hoofdauteur van deze website?

Scott

Hai, mijn naam is Scott! Al sinds de start van deze website werk ik als hoofdauteur. Dit doe ik niet vanuit mezelf, maar in opdracht van mijn opdrachtgever. Hij laat mij gelukkig vrij om alle reisgidsen zelf uit te proberen en op basis daarvan een lijstje te maken met de beste reisgidsen.

Zelf ben ik gek op reizen. De afgelopen jaren heb ik veel landen en steden mogen ontdekken, waaronder veel landen en steden die ik ook op deze website bespreek. Veel informatie op deze website is dan ook uit eerste hand .Zelf heb ik vooral goede herinneringen aan mijn stedentrips naar Split, Londen en Sydney.

Wil je meer over mij weten? Check dan even mijn Facebook– of LinkedIn account.

Wat is het doel van deze website?

Het doel van deze website is duidelijk: jou zo goed mogelijk informeren over de beste reisgidsen. Ondanks de opkomst van alle digitale systemen en apparatuur zijn reisgidsen nog steeds erg populair. Zelf begrijp ik maar al te goed waarom; ik ga graag altijd op pad met een reisgids. Juist daarom wil ik jou ook informatie over de beste reisgidsen van allerlei bestemmingen. Overal ter wereld!

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Vul dan onderstaand contactformulier in: