Beste reisgids Lanzarote van 2024

Reisgids Lanzarote

Lanzarote is één van de Canarische Eilanden. Samen met onder meer Tenerife en Gran Canaria verwelkomen deze eilanden miljoenen toeristen per jaar. Wil jij ook een bezoekje aan dit prachtige eiland brengen? Dan heb ik op voorhand één tip voor je: neem een goede reisgids mee. Met een goede reisgids Lanzarote heb je alle informatie bij de hand en ontdek je alle mooie plekken op/van dit eiland!

5 beste reisgidsen Lanzarote van 2024

1. ANWB Extra Lanzarote

Met de ANWB Extra Lanzarote reisgids zit je absoluut goed. Dit is, met forse afstand, de beste reisgids Lanzarote van 2024. Deze reisgids is eenvoudig mee te nemen, bevat allerlei waardevolle informatie en is op een ideale manier samengesteld + vormgegeven. Je vindt eenvoudig alle mogelijke informatie en houdt deze reisgids dus eenvoudig op zak, tijdens je vakantie. Voor deze beste reisgids Lanzarote hoef je bovendien slechts €15,50 te betalen. In de gids zelf vind je onder meer informatie over de 15 leukste bezienswaardigheden, de leukste winkels en de lekkerste restaurants. Ook is deze Lanzarote reisgids nog van een handige, uitneembare kaart voorzien.

2. Wat & Hoe reisgids Lanzarote

De Wat & Hoe reisgids Lanzarote is ook een absolute aanrader. Dit is een compacte reisgids met maar liefst 192 pagina’s. Doordat het zelf een vrij compacte gids is, neem je ‘m dus eenvoudig overal mee naar toe. Ideaal, aangezien deze gids boordevol staat met handige tips en informatie. Onder meer insider tips, de leukste activiteiten, de beste restaurants en talloze wandelkaarten + plattegronden vind je in deze reisgids. Belangrijk bijkomend voordeel is het prijskaartje; voor deze Lanzarote reisgids betaal je slechts €10,49. Een geweldige prijs met het oog op de inhoud en samenstelling van deze gids!

3. Marco Polo NL Reisgids Lanzarote

Ook over de Marco Polo NL Reisgids Lanzarote ben ik uiterst te spreken. Ook bij deze gids viel in eerste instantie de compactheid mij op. Doordat dit een relatief kleine reisgids is, neem je deze gids eenvoudig mee tijdens je verblijf op Lanzarote. In de gids zelf vind je onder meer de top 15 bezienswaardigheden, informatie over winkelen, informatie over uitgaan en de leukste routes en tochten. Ook zijn er nog speciale tips in de reisgids te vinden voor kinderen. Ideaal als je met je kind(eren) naar Lanzarote op vakantie gaat. Voor deze prima reisgids Lanzarote hoef je slechts €14,95 te betalen!

4. Rother Wandelgidsen Lanzarote

Wil je vooral wandeltochten op Lanzarote maken? Dan zit je met de Rother Wandelgidsen Lanzarote goed. In deze gidsen vind je maar liefst 35 wandelingen. Dit zijn, volgens experts, de mooiste wandelingen op/van dit eiland. De focus ligt hierbij op onder meer wandelingen langst de kust en van langs de vulkaan. Deze gids bevat maar liefst 134 pagina’s en is qua afmetingen lekker compact. Je neemt deze wandelgids Lanzarote hierdoor eenvoudig mee tijdens je wandelingen. Je hoeft verder alleen maar de opgegeven route te volgen. Kijk, dat is nog eens een geweldig voorbeeld van op en top genieten van dit prachtige eiland!

5. Lanzarote Globus Reisgids

Met de Lanzarote Globus Reisgids heb ik ook goede ervaringen. Dit is een unieke reisgids waarmee je dit eiland zowel kunt ontdekken als kunt beleven. In deze gids vind je onder meer informatie over de belangrijkste plaatsen en bezienswaardigheden op het eiland. Ook heeft men ervoor gekozen om allerlei vrije tijd en cultuurtips met je te delen. In de gids vind je ook nog informatie over de leukste uitstapjes én de mooiste wandelingen op dit eiland. Eigenlijk zit je met deze Lanzarote reisgids dus helemaal goed. Je vindt hier alle mogelijke informatie in en de gids is ook nog eenvoudig mee te nemen. Een absolute win-win situatie voor jou dus.

Lanzarote reisgids4

Waarom heb je een reisgids Lanzarote nodig?

Zelf ben ik onwijs fan van een reisgids Lanzarote. Dit heeft vooral met deze 4 redenen te maken:

  • Je hebt je smartphone minder nodig. Op vakantie wil ik het liefste zo min mogelijk met m’n smartphone zitten. Waarom? Omdat ik dan zo min mogelijk gestoord wordt. Ook voorkom ik hiermee dat ik toch dat ene appje over werk voorbij zie komen. Met dank aan een goede reisgids heb ik gelukkig mijn smartphone een stuk minder nodig. Ik hoef immers niks meer op internet te zoeken, aangezien alle informatie in de reisgids staat.
  • Eenvoudig mee te nemen. Kies je voor één van bovenstaande reisgidsen? Dan geniet je op Lanzarote van extra veel gemak. Deze gidsen zijn namelijk erg compact en hierdoor eenvoudig mee te nemen. Uitermate handig tijdens je vakantie.
  • Alle informatie bij de hand. Als je een goede Lanzarote reisgids op zak draagt, heb je alle informatie bij de hand. Denk hierbij aan informatie over de leukste bezienswaardigheden, de mooiste wandelroutes en zelfs over de beste restaurants.
  • Schappelijke investering. Voor de beste reisgids Lanzarote hoef je maar €15 á €20 te betalen. Deze zeer schappelijke investering levert je dus direct alle bovenstaande voordelen op. Wat wil je nog meer?

Verschillende soorten Lanzarote reisgidsen

Wil je de beste reisgids Lanzarote aanschaffen? Dan raad ik je graag aan om goed naar de verschillende soorten gidsen te kijken. Je kunt namelijk kiezen voor een gids waarin alles om bezienswaardigheden draait. Of voor een gids waarin alles om de mooiste wandelroutes draait. Lanzarote heeft zelf erg veel te bieden, waardoor het aanbod van reisgidsen ook erg divers is. Dit zorgt ervoor dat je goed naar de verschillende soorten reisgidsen moet kijken.

Lanzarote reisgids4

Reisgids Lanzarote uitkiezen: hier moet je op letten

Lanzarote is één van de mooiste eilanden op relatief korte afstand vliegen. Het is bovendien één van de meest diverse eilanden. Dit eiland heeft ontzettend veel te bieden, maar daar heb je dus wel een goede reisgids voor nodig. Dat is althans mijn advies.

Daarbij raad ik je aan om goed op onderstaande punten te letten. Aan de hand van deze aandachtspunten vind je snel de juiste reisgids voor je komende vakantie naar Lanzarote.

Soort gids & inhoud

Ten eerste moet je dus goed kijken naar de soorten reisgidsen voor Lanzarote. Denk goed na over wat je precies in de reisgids aan wilt treffen. Als je dat weet, weet je ook naar welk soort reisgids je het beste op zoek kunt gaan. Hierbij raad ik je ook aan om goed naar de inhoud te kijken. Wat vind je precies in de gids terug? Hoe is de opbouw van de gids? Zijn in de gids veel afbeeldingen en illustraties te vinden? Dat laatste geniet mijn voorkeur, net zoals een uitneembare kaart.

Auteur & taal

Ten tweede wijs ik je graag op de auteur. Je doet er namelijk verstandig aan om altijd voor een reisgids Lanzarote van een ervaren reisexpert te kiezen. Zowel de ANWB als Wat & Hoe zijn hier de beste voorbeelden van. Deze partijen weten als geen ander wat dit eiland te bieden heeft en zijn hierdoor in staat om een waardevolle reisgids op te stellen.

Afmetingen & gewicht

Ten derde wijs ik je op de afmetingen van de reisgids. Hiermee wijs ik je indirect ook op het gewicht. Het is namelijk raadzaam om voor een kleine en lichte reisgids te gaan. Zo’n gids neem je eenvoudig mee, ongeacht wat je gaat doen op dit eiland. Je hebt hierdoor echt alle informatie altijd bij de hand.

Prijs

Tot slot kun je eventueel nog met een schuin oog naar de prijs kijken. Dit is wat mij betreft minder belangrijk, omdat de prijsverschillen reuze meevallen. Bovendien hoef je maar één keer in een goede Lanzarote reisgids te investeren. Ga daarom voor de beste variant zonder onnodig te besparen. Die paar euro verschil maakt echt niet uit op de totaalkosten voor je Lanzarote reis.

Nieuwe of tweedehands reisgids Lanzarote kopen?

Idealiter ga je voor een nieuwe reisgids Lanzarote. Zo’n gids is nog helemaal nieuw en het betreft waarschijnlijk ook een vernieuwde versie. Dat is bij oude, tweedehands reisgidsen altijd maar de vraag. Bovendien kun je je nieuwe reisgids na afloop van de reis doorverkopen voor een mooi bedrag!

Lanzarote reisgids3

Waar koop je een goede Lanzarote reisgids?

Een goede Lanzarote reisgids koop je idealiter bij Bol. Bij deze partij geniet je van een snelle levering, scherpe prijzen en ook nog een uitgebreid aanbod. Alle bovenstaande gidsen vind je in ieder geval goedkoop bij Bol!

Reisgidsen voor andere Spaanse eilanden

Weet je nog niet zeker of Lanzarote op je wensen aansluit? Met een Lanzarote reisgids kom je hier achter. Met een Ibiza reisgids, Tenerife reisgids, Mallorca reisgids en Gran Canaria reisgids maak je een prima vergelijking tussen deze Spaanse eilanden!

Scott

Hoi, mijn naam is Scott! Als ervaren reiziger weet ik als geen ander hoe fijn een goede reisgids is. Voor jou ben ik daarom op zoek gegaan naar de beste reisgidsen per land en stad. O ja, nog een leuk detail: mijn favoriete steden zijn Split, Londen en Sydney!

Aanbevolen artikelen